Зеленський розповів про свої перші кроки після виборів

Нещодавно кандидат в президенти України Володимир Зеленський дав велике інтерв’ю одному з вітчизняних інтернет видань. В ньому він розповів про перші кроки, які зробить в разі перемоги на виборах. Детально про це читайте на сайті “Інвестор-ЮА”.

На думку Володимира Зеленського президентські літаки, на яких пересувається глава держави, треба продати: “Наскільки я знаю, там два літаки… Три? Продати. Ну, звичайно, продати до бісової матері”.

Відповідаючи на запитання, чи буде він користуватися державними резиденціями в разі обрання президентом, Зеленський відповів: “Хлопці, нехай у цих резиденціях живуть діти”.

Окрім цього кандидат запевнив, що дороги перекривати під час його пересування як глави держави ніхто не буде, а він сам, як всі інші, буде “стояти в заторах”.

Також, під час розмови він заявив, що виступає проти легалізації зброї, але вважає нормальною декриміналізацію використання марихуани з медичною метою.

Також, він заявив, що у випадку перемоги збирається реформувати Адміністрацію Президента і вже попросив свою команду підшукати місце, замість будівлі на вулиці Банковій у центрі Києва.

Читайте також: Зеленський розповів що буде робити з окупованими територіями Донбасу
Рейтинг найвпливовіших людей світу очолила маловідома американка. Трамп на другому місці.
Експерти склали рейтинг найбагатших сімей у “Грі престолів”

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *