Щороку гроші на будівництво доріг розпихуються по кишенях – Андрій Пальчевський

Лідер політичної сили «Перемога Пальчевського» вважає, що кошти, які щорічно виділяються на будівництво і ремонт доріг розкрадаються. Про це Андрій Пальчевський заявив в інтерв’ю телеканалу 112.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Коментар: “Фонд (ред. – на боротьбу з коронавірусом) понад 100 млрд грн розбазарили на будівництво доріг. Ми знаємо, що найбільше крадуть на будівництві доріг. Подивіться, що твориться на Одеській трасі, де дорогу ніяк недобудують вже протягом багатьох років. І щороку виділяються гроші, і щороку вони розпихуються по кишенях”, – сказав Андрій Пальчевський.

На думку громадського діяча, уряд легковажно поставився до першої хвилі коронавіруса в Україні, дозволивши продавати стратегічні запаси медичних масок за кордон.

Коментар: У нас буде інший сценарій. Він буде називатися “Хвиля №2 COVID”. Головний санітарний лікар поїхав кудись і раптом в нашій країні закипіла робота. Ми чуємо, що насувається друга хвиля коронавіруса. Але півроку перша хвиля була не важлива. І Радуцькому дозволили продавати маски“, – заявив Пальчевський.

Нагадаємо, 18 червня Верховна Рада України прийняла законопроект про внесення змін до Державного бюджету на 2020 рік №3509, згідно з яким було дозволено використовувати кошти Фонду COVID-19 на ремонт автомобільних доріг загального користування державного, місцевого значення. 1 липня була зареєстрована політична сила “Перемога Пальчевського”.

Читайте також: Андрій Пальчевський: “Порятунок життя одного українця коштує будь-якої політичної мети”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *