Зеленський розповів що буде робити з окупованими територіями Донбасу

У інтерв’ю “РБК-Україна” кандидат в Президенти України Володимир Зеленський розповів, що буде з окупованими частинами Донбасу в разі його перемоги у другому турі виборів. Про це повідомляє “Інвестор-ЮА”.

У разі обрання президентом Володимир Зеленський не збирається підписувати закон про амністію бойовиків так званих “ДНР” та ”ЛНР”. Окрім цього, він не вважає, що Донбасу потрібно надавати особливий статус, а Президента Росії Володимира Путіна назвав особистим ворогом.

Також, Зеленський розповів, що його команда хоче створити окремий великий європейський медіа-портал, який буде вести мовлення російською мовою. Цей ресурс повинен транслюватися у всій Європі і повідомляти правдиву інформацію про події в Україні.

За його словами, це повинно допомогти встановити зв’язок з людьми, які знаходяться на окупованій території, і показати їм, що їх досі чекають в Україні.

Пустити цей імпульс, простягнути їм руку допомоги, сказати: ми вас чекаємо, дивіться, ви зараз в заручниках. Ось, що треба говорити” — прокоментував Зеленський.

Читайте також: Рейтинг найвпливовіших людей світу очолила маловідома американка. Трамп на другому місці.
Не обійшлося без несподіванок: стали відомі загадкові деталі проведення головних дебатів України
Юристи розповіли як уникнути покарання за нерозмитнену ”євробляху”

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *