Кандидати поб’ються під час прямого ефіру: букмекери приймають ставки на казуси під час дебатів

Напередодні другого туру виборів Президента України частина букмекерських компаній почала прийом ставок на результат народного волевиявлення. Детально про це читайте на сайті “Інвестор-ЮА”.

Але окрім звичних коефіцієнтів на перемогу та поразку кожного з кандидатів, з’явилася можливість зробити ставку на можливі курйозні моменти під час дебатів.

Так, до прикладу, вірогідність того, що хтось з кандидатів виллє воду в обличчя іншого букмекер “Parimatch” оцінює коефіцієнтом 25,0, а можливість бійки під час прямого ефіру в 35,0. Найбільш вірогідним букмекери вважають те, що хтось з кандидатів облає нецензурними словами свого суперника. На це коефіцієнт всього 5,0.

Окрім цього є і більш традиційні ставки на фінальний результат виборів. Так, букмекери вірять в перемогу Володимира Зеленського у другому турі, і пропонують коефіцієнт 1,17. А на успішний результату для Петра Порошенка вони готові приймати ставки з коефіцієнтом в 5,0.

Що стосується електоральних симпатій по областях, то букмекери схиляються до перемоги діючого Президента у Тернопільській, Львівській, Івано-Франківській та Волинській областях. У всіх інших фаворитом є Володимир Зеленський.

Окрім цього, ставки приймаються навіть на ймовірні слова і словосполучення, які будуть використані в ході дебатів.

Лідером серед цих слів виявилася прізвище “Свинарчук” — вірогідність того що воно буде використане оцінюють коефіцієнтом 1,05. До першої трійки “обов’язкових слів” входять також “майдан” — 1,1, і “томос” — 1,12. Також, висока ймовірність вживання у виступах прізвищ Путін, Янукович і словосполучення “агент Кремля”.

А ось словосполучення “Липецька фабрика”, “чий Крим?”, прізвище “Шарій”, на думку букмекерів, не будуть використані під час дебатів.

Читайте також: Не обійшлося без несподіванок: стали відомі загадкові деталі проведення головних дебатів України
У Франції назвали основну причину загоряння Нотр-Даму
Юристи розповіли як уникнути покарання за нерозмитнену ”євробляху”

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *