Зеленський домовився з великими бізнесом про підтримку у боротьбі з коронавірусом

Крім того, за словами глави держави, буде виділено додатково ще 10 млрд для допомоги пенсіонерам, в яких пенсія нижча за 5 тис. грн.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Деталі: Президент України Володимир Зеленський заявив про досягнуті домовленості з представниками великого бізнесу щодо створення окремого фонду в 12-13 млрд гривень для підтримки медичної сфери у боротьбі з коронавірусом. Про це він заявив під час ефіру на одному з телеканалів. Зеленський відзначив, що 15 березня провів зустріч з представниками великого бізнесу “з приводу допомоги, з приводу вирішення структурних проблем”.

Коментар: “Нам зараз потрібно терміново 500 швидких – це та кількість, якої не вистачає для наших лікарень”, – зауважив глава держави.

Володимир Зеленський провів зустріч із представниками великого бізнесу / фото ОП

Коментар: “Ми говорили про окремі кошти. Чесно вам скажу, я розмовляв з ними дуже відверто – я сказав, що ця країна вас довгі роки годувала і прийшов час вам допомогти країні. Дійсно ми з ними говорили – ми робимо окремий фонд, нам зараз знадобиться на ліки, на багато різних лікувальних засобів нам знадобиться, в першу чергу, 12-13 млрд гривень. Нам потрібна їхня допомога”, – наголосив глава держави.

Крім того, за словами президента, буде виділено додатково ще 10 млрд для допомоги пенсіонерам.

Коментар: “Окремо 10 млрд стосується 9 млн пенсіонерів, у яких пенсія 5 тисяч гривень і менше”, – додав Зеленський.

Джерело: УНІАН

Читайте також: Коронавірус у Києві: що відомо про хворих?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *