“Антонов” працюватиме із німецькими військовими

Українська компанія отримала продовження вже існуючого контракту із німецькою стороною, оскільки є одним із найвигідніших партнерів із транспортування вантажів, повідомляє “Інвестор”.

 ДП “Антонов”  ще з 2016 року бере участь у програмі НАТО SALIS, надаючи послуги вантажних перевезень країнам – членам Північноатлантичного альянсу. Новий контракт лише закріпить українську компанію на європейському ринку як надійного та вигідного партнера.

Міністерство оборони Німеччини планує продовжити контракт з українською компанією “Антонов” щодо залучення транспортних літаків на 2019–2021 роки. Українська компанія з якою уже співпрацювали виявилась вигіднішою аніж конкуренти у цьому секторі.

У 2018 року міністерство оборони Німеччини планує укласти 18 великих оборонних контрактів, серед яких угода з українським держпідприємством “Антонов”.  Контракт із ДП “Антонов” щодо залучення транспортних літаків може бути продовжено на 2019–2021 роки. Так Бундесвер сподівається зменшити залежність від ненадійних літаків Airbus A400M.

Таким чином ДП “Антонов” отримав вигідний контракт від німеччини, але разом з тим це може початком закріплення української компанії  на світовому ринку транспортування вантажів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *