“Це ж Герман, а не Винник”: у Рівному оригінально затролили вандалів, які пошкодили офіс партії (фото)

Рівненські вандали пошкодили банер політичної сили “Перемога Пальчевського” з зображенням кандидата в мери Віталія Германа. В офісі партії відреагували на це досить оригінально.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Сьогодні, 9 вересняофіс рівненського осередку партії Перемога Пальчевського, що знаходиться за адресою Соборна 185, пошкодили вандали. Оскільки офіс знаходиться на одній з головних вулиць міста, “працювали” рівненські “розбійники” швидше за все, в нічний час.

Коментар: Цілком зрозуміло, що Віталій Герман – це не Винник, однак рівненські вовчиці або ж вовчики, схоже, по вуха захоплені ним. Така доля, тут нічого не вдієш.

Шановні фанаточки чи фанати, якщо вам кортить мати портрет Германа – завітайте до офісу політичної партії “Перемога Пальчевського”, де ми подаруємо вам портрет кандидата у мери Рівного у рамці та з власним автографом“, – прокоментували в офісі партії.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що кандидатом в мери Рівного від партії “Перемога Пальчевського” став заступник очільника міста Віталій Герман.

Андрій Пальчевський заявив, що під час спілкування з жителями Рівного чув дуже багато позитивних відгуків про його діяльність.

Читайте також: Експерти назвали найкращу валюту для зберігання заощаджень

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *