Експерт із США спрогнозував, як закінчиться війна на Донбасі

Аташе посольства США з питань армії та оборони Томас Воффорд вважає, що Україна має достатньо шансів для того, щоб виграти війну з Росією. Також, він розповів яких саме зусиль необхідно докласти, щоб досягти відповідного результату.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Коментар: Україна виграє цю війну. Бої відбуваються не тільки на сході, де українські військові на фронті утримують позиції. Не менш важлива битва відбувається в сфері політики, дипломатії, медіа та дезінформації“, – повідомляє Воффорд.

Деталі: Томас Воффорд розповів, що Україна повинна провести відповідні реформи у сферах політики та дипломатії для того, щоб підтвердити своє бажання співпраці з іноземними партнерами.

Він вважає, що це допоможе виправдати зусилля міжнародних партнерів, які допомагають українській державі й вкладають у неї свої ресурси.  

Коментар: Путін не отримає від України того, чого він хоче. Українці не здадуться і продовжать рухатися вперед. Україна переможе в цій війні, переможе разом із міжнародними партнерами“, – підкреслив Воффорд.

Нагадаємо, що раніше російський журналіст Олександр Кушнарьов повідомив, що у Путіна, наразі, немає жодних зусиль та економічних ресурсів для нової військової агресії проти України. Він повідомляє, що Кремль зараз акцентує свою увагу на утриманні влади всередині країни та підтримці стабільної ситуації на Донбасі та в Криму.

Раніше CNN вже повідомляв про те, що останнім часом Росія, як держава, почала слабшати і на даному етапі вона знаходиться на схилі своїх сил. Для прикладу, зараз вона виробляє всього 4% світового ВВП, які повністю залежать від нафти, котра продовжує стрімко падати.

Джерело: сайт Цензор.НЕТ

Читайте також: “Від програміста до фермера”: 25-річний чоловік створив унікальну равликову ферму (фото)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *