Говард Баффет особисто збирав гречку на українських полях (ФОТО)

Говард Баффет разом з українськими фермерами зібрав урожай.

Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомив нардеп, член Аграрного Комітету ВР Дмитро Соломчук.

Видатний американський філантроп і бізнесмен Говард Баффет відвідав українських фермерів на Київщині, щоб підтримати їхню важливу роботу в цей складний час. Разом вони зібрали урожай гречки, посіяної ще в червні. 

Читайте також: Американський мільярдер Говард Баффет допоможе у відновленні харківської типографії “Фактор-Друк”

Фермери, які працюють на деокупованих землях Київщини, є переміщеними з Донеччини та Херсонщини. Завдяки техніці, наданій фондом “Жнива Перемоги”, вони змогли успішно провести посівну кампанію та зібрати врожай.

Коментар: За цей час працьовиті бджоли зібрали смачний мед, який відправиться як гостинець, для американських фермерів“, – сказав Соломчук.

Команда фонду “Жнива Перемоги” разом з аграріями провели традиційну нараду в полі, обговоривши подальші плани та виклики.

Коментар: “Дякуємо українським фермерам, які в цей складний час жнивують і ми маємо можливість споживати українське! Дякуємо Говарду Баффету за надважливу підтримку України!“, – сказав Дмитро Соломчук.

Ця історія є яскравим прикладом того, як міжнародна спільнота об’єднується для підтримки України. Завдяки спільним зусиллям ми відновимо аграрний сектор України і забезпечимо продовольчу безпеку для всього світу.

Нагадаємо, що завдяки фонду Говарда Баффета, наші аграрії на безоплатній основі отримали новітні комбайни John Deere та New Holland.