Хто восени потрапить до Верховної Ради? (соціологія)

На 27 жовтня 2019 року в Україні заплановані Парламентські вибори 9 скликання. Згідно з соціологічними опитуваннями, на даний момент шість політичних партій долають необхідний відсотковий бар’єр для потрапляння до парламенту, повідомляє “Інвестор”.

Центр “Соціальний моніторинг” та “Український інститут соціальних досліджень” нещодавно провели соціологічне дослідження. Його учасниками стали 10 тисяч осіб з 19 по 30 січня 2019 року в усіх областях України, окрім окупованих АР Крим та частини територій Донецької та Луганської областей.

“Укрзалізниця”: вартість квитків треба підняти вдвічі

На даний момент лідирує в рейтингу ВО “Батьківщина”, яку готові підтримати  21,2% опитаних, котрі вже визначилися і мають намір голосувати.

Підтримати партію “Слуга народу” готові — 19,0% респондентів, БПП “Солідарність” — 13,0%, Опозиційну платформу “За життя” — 10,5%, “Громадянську позицію” — 8,6%, “Радикальну партію” — 6,5%. Також зберігають шанси на потрапляння до парламенту “Самопоміч” — 3,8% та партія «Наші» — (3,3%). Рейтинг інших політичних сил не досягає позначки у 3%.

Читайте також: “Бот-ферми”: самообман чи реальний вплив на політичні процеси?

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *