Хлопець з рф пішки перейшов кордон з Україною та вступив до легіону “Свобода росії” (ВІДЕО)

На початку листопада 2022 року 18 річний юнак пішки перейшов кордон між рф та Україною, щоб вступити до легіону “Свобода росії”. Про це пише ДроБро.

Детальніше про це повідомляє Інвестор-ЮА.

Ще 17 січня український журналіст Володимир Золкін виклав на своєму каналі 40-хвилинне відео із добровольцями з рф, які вступили до легіону “Свобода росії”. На відео можна побачити інтерв’ю наймолодшого добровольця, який пішки перетнув російсько-український кордон.

Ще у лютому 2022 року хлопець засудив війну рф проти України. Він виклав на своїй сторінці у соцмережі антивоєнний ролик. За цей ролик та за його антивоєнні висловлювання до нього до будинку приходили правоохоронці, а у коледжі викликали на виховну бесіду.

У листопаді минулого року він ухвалив остаточне рішення залишити рф і піти воювати за волю українського народу. 18-річний майбутній бармен пішки перетнув два кордони. Він ішов полем, щоб не натрапити на прикордонників. З грудня 2022 року він у лавах “Свободи росії” проходить навчання у тренувальному таборі.

Читайте також: США оголосили про новий пакет допомоги України

За його словами, найбільший плюс у легіоні, що досвідчені командири турбуються про долю свого солдата на відміну від Міноборони рф, яке посилає своїх солдатів на забій як “гарматне м’ясо”.