Японці анонсували випуск перших літаючих автомобілів у 2023 році.

Японський стартап SkyDrive планує випустити перші літаючі автомобілі до 2023 року. Випробування машини в закритому приміщенні пройшли вдало, наступний крок – польоти на вулиці.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Перший літаючий автомобіль називається SkyDive SD-ХХ. Він двомісний, може розганятися до 60 кілометрів на годину. Довжина машини чотири метри, ширина – три з половиною, а висота – півтора. Літаючий автомобіль буде працювати на електриці.

Як повідомляє DesignBoom, перші випробування SkyDive SD-ХХ пройшли на початку року і були успішними. Автомобіль літав у закритому приміщенні. Тепер розробники чекають офіційний дозвіл влади на перевірку літаючої машини в умовах міста.

Генеральний директор SkyDrive Томохіро Фукузава заявив, що через 30 років японці на літаючих автомобілях зможуть переміщатися між районами Токіо за 10 хвилин.

Компанія збирається створити службу повітряного таксі в великих японських містах. Водії будуть літати над морем, щоб виключити ризик падіння на жваві вулиці.

Уряд Японії підтримує проєкт, оскільки він дозволить розв’язувати транспортні проблеми великих міст, гірських районів і віддалених островів.

Джерело: сайт Час-Дій.

Читайте також: Верховна Рада збереться на позачергове засідання: причина

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *