Генерала СБУ затримали за підготовку теракту: назвали ім’я запланованої жертви

Генерала-майора СБУ України затримали за підготовку вбивства Адама Осмаєва.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Коментар: Контррозвідка Служби безпеки України провела резонансну спецоперацію з викриття високопоставленого агента ФСБ в вищих ешелонах влади. Так, сьогодні був затриманий генерал-майор СБУ Валерій Шайтанов, якого підозрюють в державній зраді і скоєнні терористичних актів. Зокрема, за завданням російських спецслужб він планував вбивство відомого добровольця Адама Осмаєва” – повідомляє пресслужба СБУ.

Деталі: Генерал-майор Служби безпеки України Валерій Шайтанов затриманий за підготовку вбивства Адама Осмаєва на замовлення російських спецслужб.

СБУ стверджує, що у слідства достатньо доказів про те, що Шайтанов є агентом ФСБ Росії.  Генерал, який є одним з колишніх керівників Центру спеціальних операцій “А” СБУ, насправді знаходився на агентурному зв’язку під псевдонім “Бобир” у полковника ФСБ Ігоря Єгорова.

Також, слідство вважає, що Шайтанов планував теракти на території України і вже підібрав для цього колишнього спецназівця, а також передавав Росії інформацію про деякі таємні операції в зоні АТО і ООС, про керівництво українських спецслужб і надавав іншу допомогу.

За державну зраду генералу нібито обіцяли 200 тисяч доларів і паспорт громадянина Росії.

Джерело: Час-Дій

Читайте також: “Розпочнеться у листопаді 2020 року”: лікарі пояснили, чому другої хвилі COVID-19 не уникнути

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *