“Краще сидіть вдома”: відомий сайт для дорослих надав безкоштовний преміум всім користувачам в зоні спалаху коронавірусу

Сайт xHamster закликає своїх користувачів не виходити з дому в заражених коронавірусом регіонах і надає жителям цих районів безкоштовний преміум-доступ до кінця березня.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Коментар: “Найпростіший спосіб уникнути розповсюдження вірусу — це уникнути прямого контакту з іншими людьми і тут порно може допомогти”, — говорить Алекс Хоукінс, віце-президент xHamster.

Деталі: Доступ до безкоштовного відео для дорослих, дістався жителям Ломбардії, Венето, Тегерана, Канарських островів, Тегу в Південній Кореї і Уханя в Китаї.

“Якщо ви перебуваєте в зоні ризику COVID-19 (коронавірус), будь ласка, залишайтеся вдома. Ми пропонуємо безкоштовний доступ до xHamster Premium для відповідних регіонів”, — йдеться в повідомленні на сайті.

Італійські ЗМІ зазначають, що країна дійсно ризикує ізолюватися через спалах COVID-19 і отримати руйнівні економічні наслідки. Авіакомпанії вже скасовують рейси в Північну Італію, а деякі країни ізолюють італійських туристів.

Темпи поширення COVID-19 за межами Китаю два дні поспіль перевищують відповідний показник в епіцентрі епідемії. Всесвітня організація охорони здоров’я вважає, що епідемія COVID-19 може перерости в пандемію.

На даний момент Італія є найбільшим центром коронавірусу в Європі. В Італії число тих, хто заразилися коронавірусом COVID-19 досягла 650 осіб.

Джерело: сайт НВ

Читайте також: 
Путін вперше зізнався про своїх двійників

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *