Лукашенко запросив генпрокурорів України та РФ розслідувати справу “вагнерівців”

Президент Білорусі Олександр Лукашенко доручив запросити до країни генеральних прокурорів України та Росії для обговорення ситуації із затриманими бойовиками ПВК Вагнер.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Про це президент Білорусі заявив сьогодні на нараді про забезпечення безпеки виборчої кампанії.

Коментар:Покладіть втрьох (генеральні прокурори, – ред.) перед собою міжнародні договори і угоди з Російською Федерацією і Україною, і які ми підписали в багатосторонньому плані, наші закони“, – сказав Лукашенко.

Він додав, що голова Слідчого комітету Білорусі доповість їм разом з Комітетом держбезпеки оперативну інформацію, а також інформацію слідчих.

При цьому Лукашенко зазначив, що якщо прокурори не приїдуть – питання вирішать без них. Однак він все ж вважає, що генпрокурорам трьох країн варто зібратися разом.

Коментар:Сядьте втрьох. Робіть, як ви вважаєте за потрібне. На підставі наших законів, міжнародно-правових актів прийміть рішення по цих хлопцях. Як приймете втрьох, так і буде“, – сказав він

Нагадаємо, 29 липня правоохоронні органи Білорусі затримали під Мінськом 32 бойовиків російської приватної військової компанії “Вагнер”.

Джерело: сайт Букви

Читайте також: “Не ризикуйте!”: лікар з Ізраїлю попередив про небезпеку вакцинації при COVID-19

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *