В Україні зафіксували перші повторні випадки зараження COVID-19

Лікарі повідомляють про повторні випадки зараження коронавірусною інфекцією в Одеській області.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Деталі: Т.в.о. директорки Департаменту охорони здоров’я Одеської ОДА Наталія Одарій-Захар’єва розповіла, що на Одещині зафіксовані повторні випадки заражень коронавірусом. 

Також, Одарій-Захар’єва розповіла, що на Одещині безкоштовно тестуватимуть силовиків, медиків і всіх контактних осіб.

Коментар: Нині закупили ІФА тести, безплатно тестуватимемо Національну гвардію, поліцію, медиків, контактних осіб, всіх, хто під підозрою. Як тільки дозволили купувати без тендерної процедури, стало можливо оперативно закуповувати“, — заявила вона. 

Головний медик області зазначила, що почав працювати з аналізами Одеський обласний шкірно-венерологічний диспансер (лабораторія для дослідження на Covid-19), райони до нього приєдналися.

Коментар: Це все процес, час. Тоді ми одразу Болград підключили, бо якби ні, вони б нічим не відрізнялися від Подільська, де зафіксовано 450 випадків. На сьогодні там вже спостерігаємо поодинокі випадки заражень, а не масові, є повторні випадки захворювань на коронавірусну хворобу“, — заявила Одарій-Захар’єва.

Вона запевнила, що Департамент охорони здоров’я Одеської ОДА має повну картину про захворюваність на коронавірус в області. 

Джерело: сайт Час-Дій

Читайте також: “Летиш – плати”: в Україні вводять мито для авіапасажирів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *