Майже 200 українців застрягли на кордоні Словенії та Італії: не можуть потрапити додому (відео)

Українці, які прямували з Італії в Україну, застрягли на кордоні зі Словенією. Пасажири повідомили, що перевізники не дають ніяких пояснень, консульства двох країн поки не можуть їм нічим допомогти, а з України поки немає ніякої реакції.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Деталі: Відомо, що на кордоні зі Словенією застрягло два великих автобуси, в якому знаходиться 180 пасажирів. Всі вони їдуть з Італії та на кордоні не виключають, що автобуси можуть відправити назад в зону карантину.

Як повідомили пасажири, вони вже кілька годин знаходяться на кордоні без інформації про те, що відбувається і як буде далі вирішуватися їхня доля. Вони скаржаться, що на кордоні немає нормальних маркетів, і купити можна тільки солодощі, воду і сигарети.

Наголошується, що Словенія закрила кордон з Італією ще два дні тому через пандемію коронавірусу. На цей момент невідомо, чому перевізники поїхали саме через ці КПВВ. У країні на цей час зареєстровано 34 випадки коронавірусу, а в Італії число інфікованих досягло понад 12 тисяч осіб. Раніше рішення про закриття кордонів з Італією прийняла Австрія.

Як повідомляють пасажири, вони стоять на кордоні вже 8 годин і на цю мить немає рішення про те, що з ними буде далі.

Джерело: РБК-Україна

Читайте також: “Просто шокований”: чоловік показав, як в Україні “перевіряють” людей на коронавірус (відео)