“Нічні морози, дощі і різке похолодання”: якою буде погода у найближчі дні

У найближчий тиждень в Україні очікується холодна погода з періодичними дощами. Також місцями ймовірні нічні морози, пише уніан

ЛИШЕ ЦІКАВІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ

Завтра, 1 листопада, більшість областей України накриє прохолодна осіння погода. На Лівобережжі очікується +7°…+10°, на півдні місцями буде +12°…+14°, а на заході України очікується від +14° до +17°. Вночі на Лівобережжі температура опускатиметься до +1°…+3°, а місцями – до -1°…0.

2 листопада місцями на північному заході, а також у Луганській, Донецькій та Запорізькій областях очікуються дощі. Температура трохи підніметься. Так, на заході буде +13°…+17°, на півночі України повітря прогріється до +9°…+14°, в центрі буде +11°…+15°. На сході – найхолодніше, +7°…+8°, а на півдні буде найтепліше – до +18°.

У четвер, 3 листопада, температра знову трохи піде на спад. На заході похолоднішає до +10°…+14°. На півночі і сході стовпчики термометрів не піднімуться вище +10°, в центрі буде +11°…+14°, а на півдні повітря прогріється до +13°…+17°. Дощі продовжаться, проте опади накриють вже більшість областей, крім східних і більшості західних.

Перед вихідними, 4 листопада, в Україні стане ще прохолодніше. У більшості областей буде +9°…+11°. На північному сході похолодає до +6°…+8°, а на півдні очікується +10°…+13°. На сході сильно похолоднішають ночі, очікується від -2° до +2° в темний час доби.

У суботу, 5 листопада, на заході України пройдуть дощі, а температура в більшості областей не підніметься вище +8°…+11°, лише на сході буде ще холодніше – до +6°…+8°, а на півдні стовпчики термометрів місцями підніматимуться до +14°…+16°. Нічні морози в Донецькій і Луганській областях посиляться до -2°…-3°.

У неділю, 6 листопада, погода трохи стабілізується, опади ймовірні лише на півночі України – в Чернігівській області. Практично по всій країні встановиться похмура погода, а небо затягне хмарами. Ночі стануть теплішими, а вдень стовпчики термометрів покажуть +6°…+11°, на півдні – до +14°.