“Продаватимуть лише виробники”: в Україні запрацює унікальний фермерський ярмарок

На площі Ринок у Львові цього літа фермерський ринок. Місцеві фермери зможуть продавати продукцію у центрі міста щосуботи. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет Львівської міської ради 10 липня.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Згідно із рішенням виконкому, фермерський ярмарок на західній стороні площі Ринок буде працювати з 8:00 до 15:00. Вперше ярмарок проведуть у суботу, 18 липня.

Підтримка виробників

У міськраді наголосили, що подібні ярмарки діють у багатьох європейських містах, де мешканці собі в суботу можуть прийти, посмакувати чогось вишуканого. Потім випити доброї кави.

З одної сторони — це промоція фермерів, а з іншої – можливість людям побачити власника, який займається тим виробництвом. Тут є одна умова: продавати можуть тільки ті люди, які виробляють. Сам власник продукції має бути присутній та розповідати покупцям усі деталі. Фактично, це частина місцевої програми “Купуй львівське”.

За словами директорки департаменту економічного розвитку ЛМР Ірини Кулинич, до ярмарку долучаться понад 20 фермерів міста та області.

Коментар:Там будуть представлені городина, фрукти, овочі, молочна продукція, м’ясна продукція. Запрошуємо всіх містян відвідати, сподіваємось, що цей ярмарок буде проходити щосуботи до 31 серпня“, – зазначила Ірина Кулинич.

Джерело: сайт Агроцентр

Читайте також: Скільки коштує відпочинок у 2020: популярні напрямки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *