Радник Зеленського розповів що команда президента зробить за перші 100 днів

Екс-міністр фінансів та радник у команді Зеленського Олександр Данилюк розповів, що план роботи новообраного президента на перші сто днів уже готовий на 95%. Про це повідомляє “Інвестор-ЮА”.

За його словами, команда обраного президента зараз зайнята розробка плану на перші 100 днів президентства і остаточним формуванням команди.

Данилюк розповів, що зараз вирішуються питання, пов’язані з міжнародними зустрічами і плануванням карти візитів глави держави.

Серед пріоритетів перших 100 днів Данилюк назвав боротьбу з корупцією — “У нас є план щодо перезапуску антикорупційних органів”, наведення порядку в судовій системі — “ми плануємо запустити набір і атестацію суддів”. Також у плані — “реформа СБУ і створення Служби фінансових розслідувань. Остання забере частину функцій у СБУ і Нацполіціі. Потрібно також остаточно ліквідувати Податкову міліцію”, — заявив Данилюк.

У відповідь на зауваження, що Податкову міліцію вже ліквідовано, він відреагував — “Ліквідували в законі. Виявилося, вона залишається в постанові Кабміну про ДФС. Прем’єр вирішив, що в нього теж має бути свій “кийок”, і не давав мені її остаточно прибрати, блокуючи прийняття змін до положення про ДФС”.

Суть інших ініціатив він розкривати не став, зазначивши лише, що “є ще багато новаторських ідей. Наприклад, як працюватиме Адміністрація президента”.

Читайте також: У команді Зеленського розповіли своє ставлення до курсу в НАТО
В Україні вводять новий пенсійний вік
Експерт розповів, що буде з курсом долара через декілька днів

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *