80 млн євро інвестицій: в Україні відкриє завод світовий лідер з виробництва спортивного спорядження

Австралійська компанія Head нещодавно купила ділянку для будівництва заводу з виробництва спорттоварів у Вінниці за 34,5 млн грн. Про це повідомляє “Інвестор-ЮА”.

На території площею 25 га впродовж 2019-2020 років планують збудувати основну частину заводу. Вже на початковому етапі виробництва з’явиться близько 300 нових робочих місць. А з 2022 року, коли відбудеться розширення, їх кількість повинна досягнути 1 тисячі чоловік.

Основний напрямок роботи Head, це виробництво споряджень для зимових видів спорту: лижі, лижні черевики, спеціальні кріплення і тд. Однак, бізнес компанії передбачає цілих п’ять підрозділів: зимові види спорту, ігри з ракеткою, дайвінг, спортивний одяг та ліцензування. Торгові марки компанії HEAD: Penn, Tyrolia, Mares, SSI і rEvo.

Український виробник гітар став одним з лідерів на світовому ринку

Власники обіцяють використовувати у роботі передові технології виробництва і дотримуватися усіх необхідних стандартів у сфері охорони навколишнього середовища.

На даний момент виробництво компанії розташовано в Австрії, Чехії, Болгарії та Китаї. А товар компанії присутній на ринках у 85 країнах світу. Тому, зараз бренд Head є найбільш впізнаваним у світі в сфері гірськолижних видів спорту. Основний їх ринок це — Європа. Переважно Австрія, Італія, Німеччина, Франція, Швейцарія, Бельгія, Нідерланди, Люксембург, Іспанія, Великобританія, Чехія, Польща, а також Північна Америка та Азія.

Першочергово, у торгах брала участь також компанія “Вінницький олійножировий комбінат”. На торгах стартова вартість земельної ділянки складала 30 млн грн. Під час аукціону ціна зросла на 15% і склала 34,5 млн грн.

Читайте також: Випускники львівського університету ім. І. Франка створили в США революційні ліки від раку
Пиляли сейф болгаркою та намагалися винести бюлетень в роті: у ЦВК розповіли топ основних курйозів на виборах
Роман Пархомець: про життя в Китаї, прекрасну економіку і жахливу екологію (інтерв’ю)

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *