Революційні потрясіння нам зараз не потрібні – Андрій Пальчевський

Громадський діяч і підприємець Андрій Пальчевський проти революційних потрясінь і розгойдування ситуації в Україні. Про це лідер політичної сили “Перемога Пальчевського” заявив в ефірі телеканалу News One.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Коментар: “Вважаю, що революційні потрясіння нам зараз не потрібні. Я за те, щоб Президент Зеленський зробив висновки зі своїх помилок і добув свій один термін. А далі буде видно. Народ буде голосувати. Але я принципово проти розгойдування ситуації «порошенківським» чином, починаючи від людей на вулицях, до зловтішання кожному неправильному рішенню президента. Критика повинна бути. Але вона повинна бути конструктивною“, – сказав Пальчевський.

Він вважає, що Президент України повинен залучити до своєї команди професіоналів з досвідом державного управління.

Коментар: “Не витримають наші пенсіонери чергового майдану. Нам краще дати президенту друге дихання, підвести йому інших нових людей і старих, з урахуванням їх досвіду державного управління“, – заявив Андрій Пальчевський.

За його словами, кожен президент повинен нести відповідальність за свої слова і дії.

Коментар: “Корейці для мене особисто – взірець. У них президенти або в тюрмі закінчують, або падають зі скелі. Будь-яка людина, яка йде у владу, повинна розуміти, що вона сяде. На цьому Зеленський виграв вибори. Всім було наплювати на всі інші гасла. Але те, що «Весна прийде – будемо саджати» залишиться назавжди, як нереалізований комплекс українського народу“, – вважає Пальчевський.

Нагадаємо, лідер політичної сили “Перемога Пальчевського” заявив, що протягом 10 тижнів буде жити по 7 днів в різних районах столиці, щоб дізнатися, як живуть кияни та ті, хто працює в Києві. Вчора, 10 серпня, Андрій Пальчевський переїхав жити в Дарницький район.

Читайте також: Андрій Пальчевський хоче з’ясувати рівень підготовки шкіл до другої хвилі коронавірусу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *