Росіяни не зможуть зупинити наступ ЗСУ під Херсоном: експерт назвав причини

Російські окупаційні війська не зможуть стримати контрнаступ Збройних сил України на правобережній Херсонській області з кількох причин.

ЛИШЕ ЦІКАВІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ.

Про це розповів військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко.

Експерт назвав три причини:

  • по-перше, система управління передовими підрозділами працює на правобережці неефективно, а в низці локацій відсутня як така;
  • по-друге, відсутнє повноцінне забезпечення передових підрозділів, і вони не здатні в таких умовах вести оборону без підтримки артилерії;
  • по-третє, більшість російських підрозділів на правобережці виснажені і потребують відновлення боєздатності, вони несли серйозні втрати, а ротації і виведення не бачили.

Всі ці причини стали можливі завдяки копіткій підготовці ЗСУ умов для контрнаступу, зазначив Коваленко.

Коментар: Правобережка – це пастка для росіян, патово-суїцидальна, про що я говорю з липня. Замість того, щоб вибрати варіант і бігти, коли ще були мости, вони вибрали варіант залишитися і здохнути. Точніше такий вибір зробило командування РОВ. Ось тільки бігти з правобережки окупантам буде не так просто, як з Харківської області або з-під Лиману. А тому, незабаром ми з вами побачимо велику кількість відео як з груповими запливами брасом, так з їх наслідками – потопельниками“, – упевнений експерт.