Що готує для “євроблях” нова Верховна Рада

Нова Верховна Рада почне свою роботу 29 серпня і одним з першочергових питань буде вирішення проблеми так званих “євроблях”. Про це розповідає Інвестор-ЮА.

Драконівські (до 170 тис. грн.) штрафи за користування автомобілями на іноземній реєстрації почнуть діяти вже на наступному тижні – з 22 серпня. Нова Верховна Рада розпочне свою роботу 29 серпня і одним з першочергових завдань оновленого законодавчого органу буде вирішення питання штрафів та доступного розмитнення авто.

Законопроект, який пропонував Володимир Зеленський, буде розглядатися як невідкладний в день урочистого засідання, чи в наступний перший робочий день. Однозначно його будуть підтримувати щоб це питання вирішити“, — сказав депутат від правлячої партії “Слуга народу” Владислав Криклій.

ДБР допитало Порошенка: деталі

Рада, швидше за все, продовжить цей термін (відсутності штрафів за використання “євроблях”), але протягом цього терміну треба буде напрацювати рішення“, — каже Владислав Криклій.

На думку пана Криклія всі хто хотів “легалізувати” автомобіль на європейський реєстрації вже це зробили. “Є питання з тими хто не зареєстрував, тут треба розбиратись: це може бути просто небажання – люди не хочуть реєструвати авто і вони хочуть щоб цей період продовжувався постійно.

Втрачені документи або покупка авто у дивний спосіб (авто завозили “на верблюда”) невідомо де той юридичний власники і як його шукати. І остання категорія це люди які завезли автомобіль і чекають щоб було якесь зменшення митних платежів”, — каже Владислав Криклій.

Читайте також: Курс долара: чи буде восени падіння?

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *