ДБР допитало Порошенка: деталі

Сьогодні п’ятий Президент України Петро Порошенко прийшов на допит у Державне бюро розслідувань. Його близько двох годин допитували у справі щодо можливого ухилення від сплати податків при купівлі телеканалу “Прямий”. Про це розповідає Інвестор-ЮА.

Під будівлею на Петра Порошенка чекали його прихильники, серед яких син Михайло та доньки Олександра і Євгенія. Порошенко раніше заявляв, що розслідування ДБР проти телеканалу “Прямий” є посяганням на свободу слова.

Дехто з прихильників тримав символіку партії “Європейська Солідарність”, а також плакати “Четверта влада чи п’ята колона?”, “ДБР, чистіть владу, а не медіа”, “Свободі слова – Труба”. Син п’ятого президента відмовився давати коментарі журналістам.

В Україні знову перейдуть на погодинну подачу води

Допит Порошенка тривав близько 2 годин. Згодом він залишив ДБР у супроводі правоохоронців, від коментарів журналістам утримався.

Не виключаємо, що наступний допит буде проведений із застосуванням поліграфа. До слова, це зовсім не страшно – всі наші працівники проходять таке психофізіологічне дослідження кожен рік“, – зазначив директор ДБР Труба у Telegram.

У свою чергу адвокат Порошенка Ігор Головань стверджує, що Порошенка допитували як свідка. Він додав, що крім того Порошенко “перевиконав план”, бо приніс додаткові відповіді питання для попереднього допиту, що стосувався продажу заводу “Кузня на Рибальському”. Всі інші деталі адвокат озвучувати відмовився.

Читайте також: Курс долара: чи буде восени падіння?

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *