Стало відомо, скільки всього об’єктів інфраструктури зараз реалізується в рамках програм Зеленського

Заступник голови ОП Кирило Тимошенко розповів, скільки загалом об’єктів буде створено в рамках програм “Велике будівництво”, “Велика реставрація” та “Здорова Україна”.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Деталі: За його словами більше як 1000 проєктів наразі реалізовується в межах програм Володимира Зеленського “Велике будівництво”, “Велика реставрація”, “Здорова Україна”. Це все відбувається завдяки фінансовій децентралізації.

Коментар: На сьогодні завдяки фінансовій децентралізації кожна територіальна громада отримала можливості для вдосконалення соціальної, транспортної, медичної та іншої інфраструктури“, – пояснив Тимошенко.

Тимошенко також розповів, що створення та реставрацію найбільших нових проєктів планують закінчити до Дня Незалежності. Наразі відбувається повноцінна відбудова близько 100 садочків, 100 шкіл та 100 спортивних установ.

Коментар: “Ми впровадили нові проєкти, які будуємо. Не тільки соціальну інфраструктуру. На прикладі проєкту “Активні парки” ми хочемо в кожній об’єднаній територіальній громаді зробити парки дозвілля. І не тільки дозвілля, а й щоб можна було там займатися спортом. Цей проєкт почався уже цього року. Минулого тижня ми почали відкривати нові парки, а навесні наступного року, я думаю, ми вже закінчимо цей проєкт“, – розповів заступник голови ОП.

Читайте також: Сьогодні Нацбанк вводить в обіг нову монету (фото)

Джерело