Супрун розповіла коли розпочнеться новий етап реформування МОЗ

В.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун заявила, що готова співпрацювати з командою новообраного президента Володимира Зеленського. Вона розповіла про готовність очолити МОЗ у новому уряді. Це буде можливо, якщо сформований після парламентських виборів Кабінет міністрів буде підтримувати реформи в галузі охорони здоров’я. Про це повідомляє “Інвестор-ЮА”.

Щодо критики реформи з боку команди новообраного президента та його радника з питань охорони здоров’я Євгена Комаровського, Супрун відповіла, що після виборів вони заявили про підтримку реформ.

Після виборів від команди Зеленського ми почули, що є підтримка реформ, що вони би хотіли подивитися, як вони відбуваються, можливо, дати якісь поради… Ми готові презентувати зміни, але наполягаємо на тому, що вони вже розпочаті та незворотні. Що другий етап реформи розпочинається цього літа, а третій, останній, щодо зміни фінансування, — від 2020 року”, — заявила Супрун.

Ми будемо стежити за тим, що відбуватиметься упродовж наступних шести місяців, і готові співпрацювати із будь-якою конструктивною політичною силою, щоб пояснювати хід реформ і забезпечити галузі необхідне фінансування”, — наголосила в.о. глави МОЗ.

Читайте також: “Списки вже сформовані”: стало відомо кому спершу видадуть російські паспорти
Прощавай, “Укроборонпром”: стали відомі причини ліквідації скандального концерну
ДПСУ: Російські кораблі демонстративно підходять до берегів України

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *