Терміново: щойно до України прибула місія НАТО

Сьогодні до Києва прибула оціночна місія Північноатлантичного альянсу. Експерти будуть оцінювати виконання Річної національної програми (РНП) під егідою Комісії Україна – НАТО на 2019 рік.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Як йдеться на сайті Місії України при НАТО, 6-8 листопада експерти Альянсу зустрічатиметься з представниками центральних органів виконавчої влади. 

За результатами візиту оціночна місія підготує рекомендації до звіту про виконання РНП-2019, який буде представлено на розгляд держав-членів НАТО“, – йдеться в повідомленні. 

До 16 тис грн: Милованов анонсував величезне підняття зарплати

Повідомляється, що 11 грудня у штаб-квартирі НАТО заплановане проведення останнього у поточному році засідання Комісії Україна – НАТО для представлення оцінки РНП-2019 та обговорення питань підготовки РНП-2020. 

Участь у засіданні візьме Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Дмитро Кулеба. 

Нагадаємо, що 30-31 жовтня в Україні з візитом перебувала Північноатлантична рада Організації північноатлантичного договору на чолі з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом.

Читайте також: Від сьогодні в Україні значно змінилися правила купівлі валюти

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *