У Рівному відкривається Об’єднаний штаб допомоги під час карантину

Завтра на базі офісу політичної партії “Слуга Народу”, за адресою м. Рівне вулиця Степана Бандери 17, запрацює Об’єднаний штаб допомоги в м. Рівному та Рівненській області. 

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Коментар: Прошу приєднатися бізнес, політиків, не дивлячись на забарвлення політичної сили та погляди. В цю складну хвилину ми маємо єдиною силою об’єднатися та підтримати малозабезпечені верстви населення, матерів-одиночок, які виховують дітей, інвалідів, які не можуть вийти з будинку та купити собі шматок хліба“, – коментує нардеп від Рівненщини Дмитро Соломчук.

https://www.facebook.com/d.solomchuk/videos/203273687570318/

Деталі: Початок роботи Штабу запланований на 19 березня.

У зв’язку з карантином по всій території області, зараз у всіх населених пунктах працюють лише заклади першої необхідності.

Новостворений штаб покликаний об’єднати тих містян, які в період жорстких карантинних заходів можуть допомагати іншим. В першу чергу пенсіонерам, людям з інвалідністю, самотнім матерям з дітьми, та усім, хто не може повноцінно забезпечити себе в цей період.

До роботи штабу можуть долучитися всі бажаючі. Особливо організатори закликають об’єднуватися підприємців, політиків та волонтерів.

Читайте також: В Україні на час карантину призупинено призов на строкову військову службу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *