Україна потрапила в ТОП-40 найвпливовіших держав світу

Рейтинг найвпливовіших країн 2019 року, сформований у партнерстві з BAV Group, підрозділом глобальної маркетингової комунікаційної компанії VMLY & R, та школою Wharton Університету Пенсільванії, ґрунтуються на опитуванні, яке охопило понад 20 тис людей з чотирьох регіонів.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Підсистема влади базується на однаково зваженому середньому балі з п’яти атрибутів, які включають: лідера, економічний вплив, політичний вплив, міжнародні союзи та армію. Оцінка підрахунку впливовості мала відсоткове відношення у загальному рейтингу країн.

Цього року жодних змін у дев’яти перших країнах, які вважаються найпотужнішими, не відбулося. Сполучені Штати залишаються найпотужнішою країною, яка має найбільшу світову економіку та найбільший військовий бюджет, витрачаючи понад 610 мільярдів доларів на військове обладнання та персонал щороку.

Доступне житло: величезний 3D-принтер розпочав друк житлового району (фото)

Країна є лідером у так званій війні проти терору. На сьогоднішній день вони є найціннішим учасником НАТО, надаючи мільярди доларів військової допомоги багатьом країнам у всьому світі. США витрачають трохи більше 35 мільярдів доларів на економічну допомогу та майже 15 мільярдів доларів на військову допомогу на рік.

Росія та Китай, наступні дві країни, які вважаються найпотужнішими, і входять до чотирьох найсильніших військових держав. Слідом за ними розташувалися – Німеччина, Великобританія, Франція та Японія. Ці країни, мають великі економіки та надають високі обсяги міжнародної допомоги. Ізраїль та Саудівська Аравія, які займають восьме та дев’яте місця, відповідно витрачають більший відсоток свого ВВП на військові витрати, ніж США. Південна Корея піднялася на одне місце і закриває ТОП-10.

Наша країна втратила шість позицій в порівнянні з торішнім рейтингом. Цього року Україна зайняла 39 місце в рейтингу найбільш могутніх країн світу.

Україна – країна, яка пережила тривалі періоди окупації, сьогодні бореться між війною і миром, а також між корупцією і реформами“, – охарактеризували нашу країну організатори опитування.

Читайте також: США і Китай вийшли на межу припинення торгової війни

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *