Українці обурені планами Сивохо щодо Донбасу

Хвиля обурення українців нахлинула на радника секретаря РНБО Сергія Сивохо у зв’язку з його новою заміткою, в якій той запропонував повернути ментально в Україну жителів Донбасу.
Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Свої пропозиції Сивохо виклав на сторінці у Facebook, зазначивши, що метою нинішньої влади є діалог та примирення людей.

“Для цього нам потрібно повернути людям похилого віку пенсії, знайти спосіб, як компенсувати збитки по зруйнованому і втраченому житлу через збройний конфлікт на Донбасі, 140 000 дітей, які народилися на непідконтрольній території (Донбас і Крим), повинні отримати українські документи, спростити порядок перетину КПВВ і створити нормальні людські умови на пропускних пунктах, змінити інформаційну політику Позбавиться від штампів “свої-чужі, сепари-укри”, – повідомив Сивохо.
Електронний переворот: ряд змін для пенсонерів до 2020 року

Лінію розмежування на Донбасі Сивохо запропонував назвати лінією дотику.

Своїми ідеями радник секретаря РНБО викликав хвилю обурення.

“Про повернення полонених, ні слова. Про пошук безвісти зниклих, ні слова. Одне питання, хоча б один раз були на похороні захисника України? Посидьте в окопі “разом зі своєю командою”, під артою і снайперським вогнем, може більш поступова інтеграція буде. Ви не українців повертаєте, а шлунки яким пофігу який прапор над ними”, – пишуть в коментарях до посту.

Коломойський закликає до дружби України з Росією

“Я вибачаюся, запитаю ще раз! Ви точно радник РНБО України? Ви з Марса! 6 років прохохотали, тепер будете таке казати? Ви взагалі розумієте що пишете ви і кажете?! Так ви зрадник українських інтересів”, – відреагували на пост в мережі.

“Для якнайшвидшого вирішення проблеми пропоную пану Сивохе переїхати жити в рідний Донецьк”, – пишуть українці.

Читайте також: Знову кров: у ЗСУ втрати на Донбасі

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *