Українська податкова залишилась без керівника

Державна фіскальна служба України залишилась без свого керівника.  Кабінет міністрів звільнив виконуючого обов’язки голови Державної фіскальної служби України Мирослава Продана за власним бажанням, повідомляє “Інвестор”.

Кабінет міністрів задовольнив заяву Мирослава Продана про звільнення за власним бажанням. Цю інформацію підтвердила в.о. міністра фінансів Оксана Маркарова.

Крупна німецька компанія побудує свій завод на Житомирщині

Маркарова зазначила: 

“Мирославом Проданом прийняте рішення про звільнення за власним бажанням. Уряд це рішення підтримав. До проведення конкурсу виконувати обов’язки буде Олександр Власов, який 3,5 роки очолював підрозділ “Фантом”, який займався ДФС у зоні АТО”.

Уряд вже ухвалив рішення про початок і оголошення конкурсу на заміщення посади. Прем’єр-міністр доручив Національній службі з питань державного управління та Міністерству фінансів розпочати процедури по проведенню такого конкурсу. Зазначимо, що раніше генпрокурор Юрій Луценко заявляв про можливе відкриття справи на главу ДФС Продана.

«Політ нормальний»: Ryanair зробив перший рейс з Борисполя до Берліна

 Мирослав Продан обіймав посаду  в.о. голови Державної фіскальної служби України з 3 березня 2017 року. Новий в.о. голови ДФС Олександр Власов, у свою чергу, запевнив, що служба продовжуватиме курс на боротьбу з контрабандою та впровадження електронних сервісів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *