В Україні біткоїн “іде в люди”: на ринку Бессарабки можна заплатити криптовалютою (інфографіка)

Криптовалюта викликає велику кількість дискусій у світі, але попри велику критику вона все більше входить у життя людей. Поки, що в Україні офіційні операції з криптовалютою не узаконені, але у великих містах з’являються місця де можна розрахуватись за допомогою криптогрошей, повідомляє “Інвестор”.

Бессарабський ринок в Києві відтепер стане напевне першим ринком де можна розплатитись за допомогою криптовалюти. Повідомляється, що 

“Новий вид розрахунку введений за допомогою платіжної системи Paytomat, яка підтримує більшість популярних криптовалют Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, EOS, NANO, WAVES, Dash, Litecoin, NEM, Ethereum”.

Поки, що наринку в тестовому режимі нові розрахунки проводиьть лише одна торгова точка з овочами. Проте, на черзі веган стріт-фуд кафе Green 13.

Платні дороги в Україні можуть почати будувати вже в 2019 році

Керівництво рику повідомляє, що  в разі попиту на такий вид розрахунку готове сприяти поширенню оплати криптовалютою на ринку.

Кожен п’ятий куплений в Україні автомобіль має європейську реєстрацію

Таким чином, можливо в недалекому майбутньому цифрова валюта все більше буде відігравати роль врозрахунках українців, а звичні кошти поступово будуть відходити на задній план. Особливу вигаду від розрахунків мають підприємці оскільки вона не потребує як такої конвертації різних валют, але поки, що на цьому ринку існує ще чимало шахрайських схем.

фото nv.ua
Інформація від nv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *