Влада перетворила людей в економічних рабів – Пальчевський

Лідер політичної сили «Перемога Пальчевського» вважає, що дії влади призвели до зубожіння українського народу. Про це Андрій Пальчевський сказав в ефірі телеканалу 112.

«Вони перетворили людей в економічних рабів, у яких немає нічого, крім як заплатити за їжу і за житло. А більше витрачати, на їхню думку, не треба ні на культуру, ні на літературу», – заявив Андрій Пальчевський.

Він переконаний, що в бюджеті Києва повинні бути передбачені кошти на будівництво муніципального житла для молоді.

«Скажіть, які перспективи у молодих людей? Де вони візьмуть гроші на будівництво будинку? Для того, щоб дати можливість молодим людям, які переїжджають у великі міста, потрібно будувати, як у Відні та Берліні, муніципальне житло, яке буде дотуватися містом … Гроші з київського бюджету потрібно перевести на будівництво доступного муніципального житла», – сказав Пальчевський.

Нагадаємо, згідно з даними соціологічного дослідження, проведеного Центром Разумкова, до другого туру виборів мера Києва проходять два кандидати – Володимир Кличко і Андрій Пальчевський. У той же час, Пальчевський поки офіційно не оголосив про своє висунення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *