З 1 вересня значно зросте зарплата у вчителів

Кабінет Міністрів України підвищив з 1 вересня 2019 року на 10 відсотків посадові оклади (ставки заробітної плати) педагогічним працівникам, оплата праці яких здійснюється не за рахунок освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам і яким не підвищили посадові оклади у 2018 році. Про це повідомляє Інвестор-ЮА.

На зростання заробітної плати можуть очікувати педагоги закладів дошкільної, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти.

Що готує для “євроблях” нова Верховна Рада

Кабінет Міністрів України постановляє внести зміну до постанови Кабінету Міністрів України від 11 січня 2018 р. № 22 “Про підвищення оплати праці педагогічних працівників” (Офіційний вісник України, 2018 р., № 12, ст. 415), доповнивши її підпунктом 11 такого змісту“, – йдеться у постанові опублікованій на Урядовому порталі.

Відтак, у доповненому пункті зазначається:

Установити, що посадові оклади (ставки заробітної плати) педагогічних працівників, оплата праці яких здійснюється за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів, крім тих, посадові оклади (ставки заробітної плати) яких підвищено відповідно до пункту 1 цієї постанови та постанови Кабінету Міністрів України від 7 листопада 2018 р. № 1100“.

Читайте також: Чому НБУ стримує подальше зміцнення гривні?

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *