Зеленський повинен розібратися, чиїх справ теракт в Луцьку, – Андрій Пальчевський

Відомий громадський діяч записав відеозвернення в якому відзначив позитивні дії президента під час вчорашнього інциденту, але в той же час заявив, що завдання Зеленського – розібратися, хто стоїть за терактом в Луцьку.

«Так що ж це було вчора в Луцьку? Чи був президент Зеленський в курсі того, хто і навіщо це зробив? Особисто дії президента я підтримую. Він не відкрив ящик Пандори, а врятував життя. Він не знав, постанова це була чи ні. Про це ми дізнаємося найближчим часом. А зараз, як президент, він повинен розібратися, що ж це було?», – задається питанням лідер політсили «Перемога Пальчевського».

https://www.facebook.com/a.palchevskyi/videos/vb.385102378624395/742508226504406/?type=2&theater

Крім того, він звернув увагу на низку надзвичайних подій на яких піарилися політики, але винуватці так і не були покарані.

«Чому вибудовується у нас, в українців, тонка, але безперервна низка такого роду подій? Керченська протоку і посилка моряків. Бабченко, якого вбивають, а потім він «воскресає». Міст Метро, який мінують, а потім під оплески з катерами, вертольотами і з прапором міністри і вічно гарцюючий мер міста починають торгувати своїми обличчями. І вчорашня подія, яку своїми обличчями прикрасила вся президентська «челядь», – обурюється Пальчевський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *