Андрій Пальчевський: В Україні тільки на паперах діє інклюзивна освіта

Лідер політичної сили “Перемога Пальчевського” висловив обурення відсутністю державної підтримки дітей з особливими потребами. Про це Андрій Пальчевський заявив в інтерв’ю телеканалу 112 Україна.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Коментар: “Зустрічався з батьками дітей із особливими потребами. Обурений, що батькам таких дітей не платять з державного або міського бюджету соціальну допомогу. Мама з бабусею, які виховують хлопчика з особливими потребами мені розповіли, що щомісяця платять по 12 500 грн. за навчання дитини у приватній школі. А це дуже велика сума. Вони мені розповіли, що все продали, щоб дитина могла навчатися і розвиватися. Невже з двохмільярдного бюджету нашого міста не можна виділити кошти на забезпечення дітей з особливими потребами? Адже це ж копійки в порівнянні з масштабами крадіжок на ремонті і будівництві доріг!“, – сказав Андрій Пальчевський.

Громадський діяч зазначив, що в усьому світі батькам дітей з особливими потребами надається соціальна допомога від держави.

Коментар: “А у нас тільки на паперах діє інклюзивна освіта. На ділі мама з бабусею продають з дому меблі, щоб забезпечити дитину з особливими потребами. У той час як в міських бюджетах нашої країни розкрадається до 30% грошей“, – заявив Пальчевський.

Нагадаємо, 1 липня було зареєстровано політичну силу “Перемога Пальчевського”, лідером якої є Андрій Пальчевський. Згідно з дослідженням Центру Разумкова – Пальчевський головний конкурент Володимира Кличка на прийдешніх виборах мера Києва.

Читайте також: Пальчевський розповів, як послав Андрія Богдана

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *