Чоловіка затримали за водіння танку в нетверезому стані

Нещодавно у польському місті Паєнчно був заарештований п’яний 49-річний чоловік. Він напідпитку їздив на радянському танку Т-55 по жилих вулицях населеного пункту. Старий радянський Т-55, якому щонайменше 60 років, належить Збройним силам Польщі. Більше про це розповідає “Інвестор-ЮА”.

Пізно ввечері мешканці містечка викликали поліцію. Відомо, що чоловік був відповідальний за те, щоб виїхати танком на спеціальний тягач і з’їхати з нього. Але тягач зламався. І поки його ремонтували, “танкіст” вирішив залізти в бойову машину і трохи покататися заради задоволення.

На заводі “БелМаш” жінки будуть працювати в купальниках (відео)

Поки поліція прибула на виклик, він вже припаркував 40-тонну машину на головній вулиці міста і сам стояв поряд. З ним був ще один чоловік, який, просто “катався”.

Наразі невідомо, чи викрадач завдав якоїсь серйозної шкоди вулиці Адама Міцкевича. Однак, його арештували. Коли чоловік протверезів, його допитали. Тепер поляку за його витівку загрожує до 8 років ув’язнення за “пряму загрозу катастрофи на землі, на воді чи в повітрі”. Якщо ж шкоди не було, його все рівно можуть кинути за грати на два роки за водіння в нетверезому стані.

Читайте також: Автори серіалу “Чорнобиль” розповіли про можливість другого сезону
Сьогодні обрали найкращий фільм 2019 року за версією MTV
Хліб, гречка, алкоголь: експерти розповіли, що ще подорожчає найближчим часом

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *