“Фотофакт”: скандальний соратник Януковича повернувся в Україну

Звільнений начальник відділу спецрозслідування Генпрокуратури Сергій Горбатюк заявив, що ексвіцеспікер часів президента-втікача Віктора Януковича Ігор Калетник, який проходив підозрюваним у справі про “диктаторських законах 16 січня”, повернувся в Україну.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

За словами Горбатюка, це стало можливим після того, як ексзаступник генпрокурора Юрія Луценка Сергій Кизь закрив справу проти Калетника.

Сьогодні долар продовжує стрімко падати: новий курс

Незабаром в мережі з’явилося фото Калетника на тлі Верховного суду. Відзначається, що знімок, який сплив 31 жовтня, був зроблений на 10 днів раніше.

Уже в Україні. Сфотографувався біля Верховної Ради. Постанова про закриття справи незаконна, її потрібно скасувати, що і було вирішено у вересні, після перших, ще конструктивних нарад із Рябошапкою. І до цих пір рішення не ухвалено“, – прокоментував Горбатюк.

Нагадаємо, що Ігор Калетник був одним із нардепів, хто 16 січня 2014 року проголосував за так звані “диктаторські закони”, якими обмежувалися цивільні права українців.

У травні поточного року Печерський районний суд Києва зобов’язав Генпрокуратуру зняти з розшуку Калетника. 31 серпня 2019 року Генпрокуратура закрила кримінальне провадження щодо Калетника.

Читайте також: Податки на “евробляхи” можуть відмінити: що пропонують в Раді

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *