Щойно з’явилися несподівані деталі розведення військ біля Золотого

Поблизу Золотого-4 на Луганщині завершилося розведення сил та засобів. Як повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил, про це заявив керівник української сторони в Спільному центрі з контролю та координації питань припинення вогню на Донбасі Олександр Борщевський. За його словами, завтра, 3 листопада, розпочнеться процес розмінування та демонтажу демілітаризованої зони.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Вчора (1 листопада) було завершено практичний захід щодо розведення сил і засобів. Сьогодні до 12:00 проходить верифікація цього розведення та інформування СММ ОБСЄ щодо початку розмінування і демонтажу фортифікаційних споруд, які будуть визначені для виконання цих заходів“, – сказав він. 

Податки на “евробляхи” можуть відмінити: що пропонують в Раді

Крім того, у СЦКК журналістам повідомили, що розведення на третій ділянці поблизу населеного пункту Петрівське Донецької області не відбудеться у зв’язку із обстрілами безпосередньо в зоні розведення. 

30 жовтня був обстріл на даній ділянці. З 30 числа переноситься. Буде 7 діб, буде розведення“, – зауважив керівник української СЦКК. 

Своєю чергою, керівник оперативно-тактичного угруповання “Північ” Олег Мікац заявив, що оголошений раніше режим “Жовтий” в зоні проведення ООС може завершитися уже з неділі.

Читайте також: “Фотофакт”: скандальний соратник Януковича повернувся в Україну

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *