Італійська канцелярія з українським “обличчям”: мистецький бренд вийшов на ринок Італії

Бренд GAPCHINSKA став по-справжньму розкрученим мистецьким продуктом в Україні. Зображення української художниці прикрашають все від цукерок до подушок. Проте тепер бренд виходить на і  закордонні ринки, повідомляє “Інвестор”.

Зовсім нещодавно стало відомо, що український мистецький бренд GAPCHINSKA тепер буде і на італійському ринку. Зовсім скоро канцелярську продукцію з візуалізацію українського бренду можна буде придбати в національних мережах супермаркетів Італії –  Coop та Esselunga. 

Як IKEA змінить український ринок

Угода на три мільйони: Турбоатом виходить на міжнародні ринки

Цю інформацію повідомили на офіційній Facebook-сторінці студії ліцензійного брендингу Art Nation. Для італійських покупців запропонують придбати такі товари з зображеннями українського бренду, як рюкзаки, зошити, блокноти, ручки, пенали і коробочки.

Позначені Нобелем: визначили лауреатів з економіки в 2018 році

Чи зможуть закордонні інвестиції повернути трудових мігрантів в Україну?

Як зазначається на сторінці:

“У списку продуктів є все, що потрібно для обраної категорії “дівчатка початкової школи”. Італійцям сподобався головний меседж бренду – “Постачальник щастя №1″ і його цінності – щастя, добро, любов, ніжність, мрії, турбота. Він ідеально пасує романтично налаштованим жінкам з гарним смаком, а також батькам, що мають доньок і бажають завалити радістю та всіма позитивними емоціями своїх домочадців”.

Вихід на італійський ринок це подія не тільки для бренду GAPCHINSKA, але і загалом для мистецької індустрії України.  За словами продюсера Едуарда Ахрамовича:

“Ще ніколи в історії України вітчизняний бренд не виходив на іншій території в такому великому асортименті. Лідер на ринку Італії й один з флагманів Європи, компанія Pigna повірила в бренд, що автоматично є визнанням його величезного потенціалу, зокрема і для експорту української культури у світ”.

Успіх бренду GAPCHINSKA є сигналом для інших українських гравців у цій сфері. Європейці цікавляться українською продукцією, проте вони вимагають спеціальної уваги та співпраці. Також, можна відзначимти, що і у цій сфері українські спеціалісти можуть конкурувати на міжнародних ринках. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *