“Як можна вкрасти 4 мільярди?” – Пальчевський викликав Кличка на дебати

Андрій Пальчевський звернувся до діючого мера Києва з пропозицією провести публічну дискусію.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Коментар:У мене і у всіх киян багато питань до Кличка. Як можна вкрасти 4 мільярди і не побудувати жодної станції метро за 6 років? Чому Київ відданий на розтерзання будівельної мафії Войцеховському, Микитасю і Комарницькому? І навіть після публічних викриттів схеми продовжують працювати, а ви (прим. ред. – звертається до Кличка) продовжуєте на ці фірми перераховувати сотні мільйонів наших грошей“, – обурюється політик.

Також лідер партії Перемога Пальчевського розповів, хто з оточення мера заробляє на корупційних схемах.

Коментар: “Чому першого зама Кличко Поворозника спіймали на хабарі у власному кабінеті, а на інших підлеглих заведені десятки кримінальних справ, але всі ці люди продовжують працювати поруч з вами в КМДА? Чому тендери на закупівлю автобусів в Києві продовжують вигравати фірми регіонала Святаша, який знаходиться в розшуку?“, – задається питаннями він.

В кінці свого відео Пальчевський виступив з вимогою до Кличка вийти на дебати, а киян закликав залишати коментарі з питаннями до мера.

Коментар: “Є ще багато інших питань до вас. Тому викликаю вас, Кличко, на дебати. Чекаю. Ваші питання, дорогі кияни, залишайте під цим відео“, – завершив колишній бізнесмен.

Нагадаємо, раніше Пальчевського висунули кандидатом в мери столиці.

Читайте також: “Як тільки з’явиться вакцина?”: коли закінчиться пандемія COVID-19 – Білл Гейтс

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *