Як вибрати напівпричіп зерновоз самосвал в Україні?

Напівпричіп зерновоз самосвал для перевезення зерна – це універсальний винахід для перевезення

Напівпричіп зерновоз зменшує витрати на транспортування будь-яких сипучих вантажів, роблячи їх безпечним і рентабельним.

Для повноцінного ефекту від напівпричепа, необхідно зробити правильний вибір при покупці напівпричепа зерновозу самоскида.

Купити напівпричіп самосвал зерновоз зараз не є чимось складним або проблемним, основною проблемою може стати його подальша експлуатація, обслуговування і, при необхідності, сервісний ремонт.

Отже, на що ми звертаємо увагу при покупці для своїх потреб напівпричіп самоскид? І як не “прогадати” з покупкою, щоб Ваш напівпричіп не приводив Вам одні проблеми, а навпаки – приносив прибуток?

При виборі напівпричепа, слід звернути свою увагу на такі складові:

  • Рама напівпричепа самоскида

Звичайно рама напівпричепа повинна бути такою, щоб протягом 2-3 років витримувала величезні динамічні навантаження. Рама повинна бути зробленою в умовах заводу з усіма сертифікатами якості, тільки з нового металу, який перед зварюванням буде оброблений дрібоструминного машиною. Сварка рами самоскида, для точності і надійності використання, має здійснюватися на спеціальних стапелях.

  • Матеріал, з якого виготовлений кузов напівпричепа (метал)

На ринку України Ви можете знайти, як правило, кузова з двох типів металу – алюміній або сталь. Одним з головних недоліків напівпричепа з алюмінієвим кузовом – складність в ремонті. Якщо буду пошкодження алюмінієві борти, це спричинить за собою досить складний ремонт і час витратний.

Сталеві борту в плані ремонту значно простіше – будь-які пошкодження можна виправити без зниження продуктивності.

Повірте, пошкодження будуть. З урахуванням якості наших доріг …

  • Можливість відкриття заднього борта різними способами

Для запобігання «холостих пробігів» варто звернути увагу на те, щоб задній борт напівпричепа самоскида міг відкриватися в двох різних положеннях, як двері навстіж (ворота) і вгору (за принципом «кришки»). В такому випадку напівпричіп самоскид може використовуватися як транспортувальник палет, так і самоскидом.

  • Товщина підлоги напівпричепа і його посилення

Важливо враховувати товщину статі напівпричепа саме через паллетних навантажень, які надаю колосальний тиск, саме з цієї причини, підлога повинна бути надійним. Посилення статі необхідно, для запобігання пошкоджень статі електрокарами.

  • Тентування напівпричепа

Ця опція є обов’язковою в кожному напівпричепі зерновозі, для забезпечення схоронності та захисту вантажу і напівпричепа від різних погодних умов і зовнішніх втручань

  • Зручний майданчик для тентування

Майданчик дозволяє з легкістю і безпечністю для водія, проводити тентування напівпричепа.

  • Фурнітура заднього борта напівпричепа

Надійність фурнітури заднього борта, це захист Вашого вантажу від випадання і втрати прибутку через неякісну фурнітури

  • Наявність підйомної осі

Осі є основною силою напівпричепів. Виробники осей в Україні, як правило, надають спеціальну гарантію до 500000 км на осі. Осі напівпричепа – повинні автоматично підніматися під час їзди з порожнім причепом, і опускатися як тільки відбувається завантаження.

  • Наявність протівоподкатное захисту напівпричепа

Посилаючись на вимоги ПДР, причепи та напівпричепи повинні бути укомплектовані таким захистом. Поряд з цим, деякі нехтує його наявністю, заради зниження спорядженої ваги. Це є правопорушенням. Протівоподкатное пристрою додають вагу, і збільшують споряджену масу. Але вони є обов’язковими, їх відсутність це правопорушення яке обкладається штрафом.

  • Надійність основних систем напівпричепа (гідроциліндр, гальма)

Гідроциліндр забезпечує розвантаження напівпричепа, дуже важливо, щоб гидроцилиндр мав тільки хромоване покриття і захист, якщо станеться обрив шланга харчування.

Звертаємо нашу увагу на наявність електронної антиблокувальної системи яка дозволяє забезпечити регулювання тиску повітря в гальмових камер. Це допоможе при екстреному гальмуванні.

  • Наявність упору для безпечної роботи в піднятому стані

Буває з’являється необхідність, провести ряд робота при піднятому кузові напівпричепа. Для безпеки людини, кузов повинен бути оснащений спеціальним упором. Часто виробники не оснащують кузова, для зниження спорядженої ваги.

Напівпричепи зерновози самоскиди підходять під всі описані вимоги за посиланням – https://egritech.org/uk/polupricep-samosvali-uk/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *