Касові апарати у смартфоні стали доступні для тестування

Державна податкова служба України почала тестувати новий безкоштовний сервіс для спрощення розрахункових процедур – програмний реєстратор розрахункових операцій (РРО) “пРРОсто”.

Про це розповідає Інвестор-ЮА, з посиланням на прес-службу Кабінету міністрів.

“пРРОсто” взаємодіє через Інтернет із сервером податкової служби через відкритий програмний інтерфейс і виконує функції: формування, підпис, відправка і видача чеків встановленого формату, відкриття і закриття зміни, перегляд даних тощо”, – сказано в повідомленні. 

Додаток доступний на всіх смартфонах і планшетах з операційними системами Android і iOS. Записатися на бета-тестування можна до 9 січня. 

Як наголошується в повідомленні, після тестування і врахування побажань користувачів додаток буде вдосконалюватися для подальшого використання. 

Нагадаємо, що Верховна Рада 20 вересня 2019 року ухвалила закон, який дає змогу використовувати програмні РРО поряд з традиційними, а також зобов’язує фізосіб-підприємців 2-4 категорій використовувати РРО. При цьому введення програмних РРО не стосуватиметься фізосіб, а також фізосіб-підприємців (ФОПів), які входять у першу групу оподаткування.

Читайте також: Британець створив акумулятор, який дозволить електромобілям проїхати 2400 км без підзарядки

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *