Кияни заплатили 39 млн грн за електроенергію не тій компанії

На сайті приватного акціонерного товариства “ДТЕК Київські електромережі” з’явилося повідомлення про те, що жителі Києва помилково заплатили їм 39 млн грн за електроенергію, спожиту в січні, повідомляє “Інвестор”.

У компанії заявили, що з 1 січня через реформу ринку постачання електроенергії, жителі столиці повинні платити за електрику постачальнику універсальної послуги — ТОВ “Київські енергетичні послуги”. А “ДТЕК Київські електромережі” зараз є тільки оператором системи розподілу електроенергії.

Розподільник електроенергії пообіцяв вже протягом поточного місяця повернути гроші, сплачені на особові рахунки абонентів ТОВ “Київські енергетичні послуги” за спрощеною процедурою і без участі самих платників.

Названо найбагатших кандидатів у Президенти (рейтинг)

“Піклуючись про комфорт клієнтів, ДТЕК Київські електромережі самостійно поверне кошти  споживачів за спрощеною схемою: вони будуть перераховані на особисті рахунки клієнтів постачальника універсальної послуги. Клієнтам не потрібно оформлювати для цього будь-які додаткові документи, писати заяви, дзвонити або особисто приходити до центрів обслуговування клієнтів. Процес триватиме до кінця лютого”, — заявили на сайті розподільника.

Читайте також: На Донбасі бойовики продовжують “самоліквідуватися”

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *