Супрун знову намагаються звільнити

Народний депутат від Радикальної партії Олексій Ленський подав судовий позов на виконувача обов’язків міністра охорони здоров’я Уляну Супрун, повідомляє “Інвестор”.  

Депутат від Радикальної партії Андрій Лозовий повідомив, що позов його колега подав через незаконне призначення Уляни Супрун на посаду першого заступника міністра охорони здоров’я.

“До Супрун можна по-різному ставитися, але в Україні має бути один закон для всіх. Кабмін призначає виконувача обов’язків міністра. Тоді Кабінет міністрів призначив Супрун на посаду першого заступника міністра охорони здоров’я, хоча заступників повинен затверджувати сам міністр”, — заявив депутат.

Супрун в суді: дозвольте мені підписувати документи

Нагадаємо, що це не перший судовий позов проти Уляни Супрун. Раніше до суду на неї подав народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук. Він вимагав заборонити Супрун виконувати обов’язки міністра охорони здоров’я. Суд частково задовольнив прохання і їй було заборонено брати участь у засіданнях Кабінету міністрів, голосувати і визначати стратегічний розвиток МОЗ.

Причиною позову Мосійчука стало те, що що в. о. міністра одночасно має громадянство США та України. Однак, подвійне громадянство не заборонене в Україні і його наявність не передбачає покарання.

Читайте також: Пранкери “розвели” тітушок на мітинг за неіснуючого кандидата (ФОТО)

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *