Пранкери “розвели” тітушок на мітинг за неіснуючого кандидата (ФОТО)

В Одесі та Києві сотні людей зібралися на мітинг за неіснуючого кандидата. Зустріч організували невідомі пранкери, які пообіцяли кожному по 1 тисячі гривень, і 70 гривень за кожного приведеного з собою, повідомляє “Інвестор”.

Декілька днів тому в студентських групах у месенджерах і на сайтах оголошень усім бажаючим пропонували підзаробити. Завдання полягало у тому щоб постояти на мітингу в підтримку кандидата у президенти. Організатори називали навіть ім’я псевдокандидата — Сергій Філатов. Охочих заробити не збентежило навіть те, що кандидата у президенти з таким іменем просто не існує.

Україна відреагувала на відкриття представництва ДНР в Італії

В Одесі мітингувальники зустрічалися біля пам’ятника Дюку. Коли зібрався натовп, виявилося, що організаторів на мітингу немає. По телефону вони спочатку радили присутнім покататися на фунікулері, який розташований поруч. Потім почали відповідати, що їхній кандидат у президенти “провалився в каналізаційний люк і помер”. Дехто висловлював співчуття організаторам через таку втрату.

Кажуть, особливо засмученим був чоловік, який привів з собою 270 людей, бо за кожного приведеного з собою учасника обіцяли грошову винагороду.

Читайте також: ГПУ назвала ймовірного замовника вбивства Катерини Гандзюк (ФОТО)

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *