ГПУ назвала ймовірного замовника вбивства Катерини Гандзюк (ФОТО)

Генеральний прокурор України Юрій Луценко на своїй сторінці у Фейсбук оприлюднив повідомлення про підозру голові Херсонської обласної ради, колишньому керівнику Херсонської парторганізації ВО “Батьківщина” Владиславу Мангеру, повідомляє “Інвестор”.

“Мангеру Владиславу Миколайовичу повідомляється про те, що він підозрюється в організації вбивства … вчиненого з корисливих мотивів, з особливою жорстокістю, за попередньою змовою групою осіб” — йдеться у повідомленні, яке опублікував генпрокурор.

https://www.facebook.com/LlutsenkoYuri/posts/1123816897817484

Причиною ймовірного скоєння злочину в повідомленні вказано “особиста неприязнь, що виникла у зв’язку з активною громадською діяльністю Гандзюк Катерини щодо питань протидії незаконним вирубкам лісів під прикриттям штучних підпалів”.

В Європі хочуть бачити російських спостерігачів на виборах в Україні

Нагадаємо, що Владислав Мангер нещодавно вийшов з партії на час, поки не завершиться розслідування справи про вбивство активістки Катерини Гандзюк.

За словами політика, він не хоче дискредитувати свою політсилу. Про це політик заявив у своєму Facebook

“Щоб припинити спекуляції, вважаю єдиним правильним рішенням призупинити своє членство у партії “Батьківщина” на час розслідування справи Гандзюк. Сподіваюся, що слідство чітко визначить імена замовників і виконавців фактичного вбивства Катерини”, — написав Мангер.

https://www.facebook.com/vlad.manger/videos/1037632333091331/

Читайте також: Українці назвали масову еміграцію найбільшою загрозою для країни (опитування)

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *