Коломойський розповів, коли повернеться в Україну

Український олігарх Ігор Коломойський готується повернутися в Україну з Ізраїля, де він проживає на даний момент. Однак, зробить він це тільки після інавгурації Володимира Зеленського. Про це повідомляє “Інвестор-ЮА” з посиланням на інтерв’ю в “Bihus.info”.

Чекаю офіційного оголошення. Символ чекаю. Бо скажуть, що повернувся при Порошенку. Не хочу Порошенку статистику покращувати. Тому що казатимуть, скільки олігархів повернулися за Порошенка – Коломойський, один є“, — сказав він в інтерв’ю.

Нагадаємо, 3 травня офіційні результати виборів президента опублікували у “Голосі України”. Того ж дня народний депутат Сергій Міщенко зареєстрував проект постанови № 10270 про проведення інавгурації Зеленського 19 травня.

Згідно із законом про вибори президента, новообраний президент набуває повноважень з моменту складення присяги українському народу на урочистому засіданні Верховної Ради, після чого ЦВК вручає йому посвідчення президента України. Сама інавгурація повинна відбутися не пізніше ніж через 30 днів після оголошення результатів.

Читайте також:“Здай корупціонера — отримай 10%”: в команді Зеленського розповіли як можна буде отримати компенсацію
Стали відомі деталі вчорашньої атаки на російську військову базу
Порошенка викликали на допит в ГПУ

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *