Стали відомі деталі вчорашньої атаки на російську військову базу

В Сирії протягом 6 травня двічі обстріляли авіабазу Хмеймім, де дислоковане російське військове угруповання. Про це повідомляє “Інвестор-ЮА”.

Сьогодні двічі, вранці і ввечері, була обстріляна з реактивних систем залпового вогню авіабаза Хмеймім”, — розповів російський генерал-майор Віктор Купчишин, який знаходиться в Сирії.

Він зазначив, що вогонь вели зі східного напрямку з району населеного пункту Завія, який розташований в Ідлібській зоні деескалації та контролюється угрупованням “Хайат Тахрір аш-Шам”.

За його словами, всього було випущено 36 реактивних снарядів, причому управління вогнем бойовики вели за допомогою безпілотника. При цьому, самі росіяни переконують, що з їхнього боку людських втрат не було.

Нагадаємо, що війська сирійського президента Башара Асада та його російські союзники досі не припиняють масивні бомбардування в двох провінціях на півночі Сирії — Ідлібі та Хамі. Лише впродовж суботи, 4 травня, спостерігачі розташованого у Лондоні Сирійського центру спостереження за дотриманням прав людини нарахували щонайменше 110 ударів з повітря у цих двох провінціях.

Читайте також: Порошенка викликали на допит в ГПУ
В команді Зеленського розповіли як відбирають кандидатів на ключові посади
Учасники акції “Безсмертний полк” напали на українців з бейсбольними битами

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *